` Over ons - PhDconsult

Over ons

PhDconsult is het geesteskind van Marie Klaren en Ruben Verheul. Hieronder lopen zij alvast vooruit op een nadere kennismaking.

Marie

Portret-Marie Marie is gepokt en gemazeld in projectmanagement. Zij heeft aan de Universiteit Leiden diverse functies bekleed waaronder projectmanager, beleidsadviseur en manager bedrijfsvoering. Tegenwoordig richt Marie zich op het trainen van projectmanagement- en leiderschapsvaardigheden voor professionals. Cursisten en collega’s kennen haar als betrokken en scherpzinnig. Maries LinkedIn-profiel vertelt je meer over haar doen en laten.

Ruben

Portret-RubenRuben is ooit verdronken in de zee van tijd die ‘promoveren’ heet. Inmiddels is hij weer boven water en werkt hij als zelfstandig adviseur, tekstschrijver en docent academische vaardigheden. Met PhDconsult wil hij iets tastbaars teruggeven aan de wetenschap: houvast voor promovendi. Ruben is behept met een open geest en zin voor humor. Zijn stijl is enigszins provocatief (en met LinkedInges loopt hij hopeloos achter).